Hovězí picanha na grilu se svěžím paprikovým salátem
Dnes vám přinášíme letní recept, ideální na grilovačku s přáteli, který vám zaručeně vyrazí dech. Ugrilujeme si hovězí picanhu a k tomu si podáme svěží paprikový salát ze spálených paprik, který okořeníme pálivou Habanero
Suroviny:
- Testo na housky
- Přepuštěné máslo
- Papriky
- Olivový olej
- Česnek
- Limetka
- Habanero
- Koriandr
- Chilli sirup (karamel)
- Sul
- Pepř
- Rajčata kumato
- Hovězí pichana
Postup:
Vezmeme těsto na housky (recept na housky celé video). Vytvarujeme si požadovaný tvar a dáme péct do rozpaleneho grilu. Na mase nařízneme tuk, pořádně osolíme a opepříme. Maso zatáhneme na ,,prskající” plotýnce která je rozpálená na 800stupnu.. Gril si předehřejeme na 140 stupňů a maso do něj vložíme na nepřímou metodu grilování. Než se nám maso dogriluje, opečeme si papriky, limetku a rajčata Kumato. Do misky přidáme olivový olej s česnekem, koriandrem, chilli sirupem a papričkou Habanero. Vše zastříkneme limetkou osolíme a opepříme. Pak směs pořádně promícháme. Směs si rozdělíme na dvě části. Do jedné časti přidáme opečené a posekané papriky.. Druhou část použijeme na opečené rajčata Kumato. Když máme maso ugrilované na požadovaný stupeň propečenosti (pomůže i teploměr) vyndáme ho a potřeme přepuštěnym másle. Následně necháme odpočinout. Zbývá už jen maso nafilírovat a vše pěkně naservírovat...
Zpět na recepty
Doprava zdarma od 2 000 Kč
Záruční a pozáruční servis
Kamenná prodejna
Sortiment skladem
Centrum Meduna
Ráby 145, (mapa)
533 52 Ráby,
Česká republika
O nakupování & účet
Eshopy & prodejna
Důležité informace
-
Prodej alkoholu a tabákových výrobků osobám mladším 18 let je zakázán.
Jsme na sociálních sítích