Steakové maso na gril
Při nákupu nad 33 000 Kč - Možnost dopravy smontovaného grilu se zaškolením ZDARMA.
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí. V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.
Doprava zdarma od 2 000 Kč
Záruční a pozáruční servis
Kamenná prodejna
Sortiment skladem
Centrum Meduna
Ráby 145, (mapa)
533 52 Ráby,
Česká republika
O nakupování & účet
Eshopy & prodejna
Důležité informace
-
Prodej alkoholu a tabákových výrobků osobám mladším 18 let je zakázán.
Jsme na sociálních sítích