Steakové maso na gril


Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí. V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.

Doprava zdarma od 2 000 Kč

Záruční a pozáruční servis

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

Centrum Meduna

Ráby 145, (mapa)
533 52 Ráby,
Česká republika

+420 602 567 721

Důležité informace

  • Prodej alkoholu a tabákových výrobků osobám mladším 18 let je zakázán.

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: